2 st vindsvåningar + 8 st lägenheter, 3-4 rok, ca 65-98 kvm

Om projektet

Tio spännande bostäder under projektering i unikt gårdshus på attraktiva Tomtebogatan. De nya lägenheterna skapas i häftig industrikaraktär med naturliga stora fönsterpartier samt flertalet terrasser och balkonger. Inspirerande New York-känsla med stil och finess. Sammanlagt två vindsvåningar på 3 rok och 4 rok samt åtta lägenheter på 3-4 rok.

Genomgående hög klass med stilrena materialval, högt i tak och exklusiva italienska kök och badrum med finess. Öppna moderna planlösningar med yteffektiva sovrum och rymliga badrum. Fantastiska terrasser, balkonger eller uteplatser på flertalet av bostäderna.

De optimala vindsvåningarna på ca 71 respektive 83 kvm har terrasser i bästa söderläge, likaså de effektiva lägenheterna på vardera ca 96 kvm har varsin generös terrass, även de i söder. Flertalet av lägenheterna på ca 70-90 kvm har antingen stor uteplats eller balkong mot lugn innergård. I samband med produktion av bostäderna kommer fastigheten att totalrenoveras med omfärgning av fasad, nya fönster, nytt tak, nyinstallation av hiss och dragning av nya VA/A stammar och el. Förening med mycket god ekonomi.

Fakta

  • TYPOmbyggnad av gårdshus
  • OMRÅDEVasastan
  • ANTAL RUM2-4 rok
  • ADRESSTomtebogatan 11
  • STORLEKCA 60-99 KVM
send-icon Created with Sketch.

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

JA, KONTAKTA OSS NU